torstai 5. toukokuuta 2011

Kevätpäähineitä, part 2

Bloggailuun on tullutkin nyt pidempi tauko vappujuhlinnan myötä - samoin äitienpäiväviikonloppuna järjestettävät Kaapelitehtaan kierrätysmessut ovat viime aikoina työllistäneet saumuria. Ompelupajalla on syntynyt lisää keväthattumalleja, joista tässä joitakin esimerkkejä.

Lippalätsät ovat kokoa "one size fits most", pääsiäismunapalkalla mallina toimivalle esikoiselle ehkä vähän pieniä. Toistaiseksi en ole ehtinyt "kaavoittaa" kuin tämän yhden, n. 1-3-v. koon...


Autopipo on samaa mallia kuin edellisen blogauksen pinkki trikoinen "pitkäpipo" - tässä yksilössä vain on saatu alareunakin huoliteltua. Reunan voi kylmemmillä kevätsäillä taittaa kaksin kerroin, jolloin se lämmittää paremmin korvia ja on yläosasta päänmyötäisempi. Odotan näpit syyhyten ihanasta i k a s y ristä saapuvaa kangastilausta että pääsen ompelemaan näitä myös vähän tyttömäisemmistä kankaista.. Unisex-trendi kumpuaa ihan oikealta arvopohjalta, ja sukupuolten tasa-arvoa kannatan ilman muuta kaikin tavoin, mutta mitä iloa on syntyä tytöksi jollei saa ilkamoida pinkillä?

1 kommentti:

  1. Oi lippalätsä! Ihastuin tuttavan lapsen lätsään ja sain vinkin navigoida näille sivuile. Onpas kivannäköistä! Olisiko lippalätsiä mahdollisuus tilata itselle? Minkälaiseen hintaan?

    VastaaPoista