sunnuntai 29. toukokuuta 2011

Merkkilaputusta

Tähän asti olen piirustellut pikkukivi-merkit vaatteisiin yksittäiskappaleina tekstiilitussilla heijastinnauhaan, mutta nyt löysin ihanasta Hipun blogista merkkien sarjatuotanto-ohjeen - ja kun vielä sukulaistäti toi ison pussillisen edesmenneen mummoni jostain haalimia puuvillanauhojen pätkiä oli tie pedattuna uudelle merkkilappudesignille. Ohjeesta poiketen (ja oikaisten) leikkelin siirtokuvapaperista pitkinä suikaleina 4 merkkiä kerrallaan, ja euroviisufinaalia katsellessa sitten silittelin suikaleita kiinni nauhanpätkiin. Ihan hyviähän niistä tuli, vai mitä? Pitkän matkan pesunkestävyys on tosin vielä testaamatta...

 

Näin vaivaa että sain käännettyä merkit peilikuvaksi tulostusta varten, ja älysin jopa valita tulostimen valikoista paperiksi siirtokuvapaperin - sillä tuloksella että tuplapeilaamisen johdosta ensimmäinen arkki (yllä) tulostui oikein (eli väärin) päin.


Eipä vanhassa metodissakaan mitään varsinaista vikaa ollut, kiviä oli kiva piirustella ja turvallisuusnäkökohta tuli kaupanpäällisiksi, mutta ehkä tämä uusi on vähän viimeistellympi.. ja tiedän että säästäväinen mummoni olisi tyytyväinen kun tietäisi että nauhoille löytyi hyvä käyttö!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti